Di, 19.Mär.2024 - 11:08
Vitrindeki Kitaplar

Aşk'a Yakışır Kitaplar 
(5 Kitap Birarada) 
Sevdiklerinize Hediyenizi Unutmayın!

Ahmet Batman
"Aşk'a Yakışır Kitaplar" seti, sizi sevgiye taşıyacak!.. Setimizde, kitapları satış rekoru kıran Ahmet Batman'ın en yeni kitabı da bulunuyor!..  5 kitap, 46,- Euro yerine sadece 23,- Euro!.. 

Ahmet Batman’ın diğer kitapları kadar tatlı ve sıcak bir kitabı “Korkma Kalbim” setimizde bulunuyor!.. Batman,  içine aşkı yerleştirmesiyle gelişen bir yolculuğa çıkaracak sizi!.. 


SETIMIZDEKI ESERLER:

1) Gökyüzüne Not / Ahmet Batman ( En Yeni Kitabı) :

Ne balığın yeri akvaryum ne kuşun yeri kafes...
Herkesin bir vatanı var benimki sensin...

Küçük bir mucize istiyorum. Senin yanımda olduğun ve benim sadece sana ait olduğum bir mucize. İkimiz için yazılmış ama ikimizin de okumadığı bir kitap, bize birbirimizi anlatan ama dinlemeye korktuğumuz bir şarkı ve hiç bakmadığımız ama içinde sadece ikimizin olduğu bir fotoğraf olsun istiyorum.

Senin hikâyende kendime bir yer arıyorum. Belki de ikimiz için yeni bir hikâye yazmak istiyorum. Mutlu olsam da olmasam da bu benim hikâyem demek istiyorum. Bu dünyada tek bir hayat yaşayacaksak eğer ve sonunda biten bizim hikâyemiz olacaksa yaşadığımız hikâye de bize ait olmalı...

Bir sokak arasında tuttun ellerimi, ki ben buna bile hazır değildim. Gözlerin gözlerimdeydi. "Ömrümü vereceğim kadın sen misin?" der gibi baktım. "Sen benim için yaratıldın" dedin gözlerinle. O sessizliğin içinde gözlerimizle konuştuğumuz ne varsa gökyüzüne not olup uçtu ve biz bir mucizeye inanıp sonsuz bir hikâye olmak istedik... (216 Sayfa)

2) Korkma Kalbim / Ahmet Batman (En çok Satan Kitabı) : 

Kedileri seven kadınlar yalnızlıktan korkarmış, köpekleri ise aslında kendilerini güvende hissetmek istediklerinden severlermiş... Sen filleri severdin ve bir fil kalbi kırıldığında ölebilirmiş. Sen filleri boşuna sevmiyorsun güzel kadın. Sen kalbinin kırılmasından korkuyorsun da haberin yok. Korkmasın kalbin çünkü o artık benim de kalbim...

- Benim korkak kalbim size âşık oldu...
- Kutu kutu pense oynamıyoruz küçük bey, aşkı çocuk oyunu mu sandınız siz?
- Aşkın bir oyun olmadığını öğrenecek kadar büyüdüm ama şayet aşk bir çocuk oyunu olsaydı ve o oyunun adı da kutu kutu pense olsaydı tüm dünya size arkasını dönse bile ben size arkamı dönmezdim küçükhanım...
- Böyle konuşursan kilitlenirim ben ama...
- Eğer kilitlendiğiniz yer kalbim olacaksa bundan memnuniyet duyarım.
- Susuyorum.
- Ben de size... (216 Sayfa)

3) Bir Mucizedir Yaşamak / Maupassant

Hintli bir yaşlı usta, çırağının sürekli her şeyden şikayet etmesinden bıkmıştır. Bir gün çırağını tuz almaya gönderir. Hayatındaki her şeyden mutsuz olan bu çırak döndüğünde, yaşlı usta ona bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyler. Çırak, yaşlı adamın dediğini yapar ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başlar. "Tadı nasıl?" diye soran yaşlı adama öfkeyle "acı" diye cevap verir.

Usta gülerek çırağı kolundan tutar ve dışarı çıkarır. Sessizce az ilerdeki gölün kıyısına götürür ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyler. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken, usta aynı soruyu sorar. "Tadı nasıl?"

"Ferahlatıcı" diye cevap verir çırak. "Tuzun tadını aldın mı?" diye sorar yaşlı adam, "hayır" diye cevaplar çırağı, usta çırağının yanına oturur şöyle der: "Yaşamdaki acılarda tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynıdır. Ancak bu acının şiddeti, neyin içine konulduğuna bağlıdır." 

"Acı olduğunda yapman gereken tek şey, acı veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış..." (224 Sayfa) 
4) Aşk Tadında Hikayeler / Akif Bayrak:


"Sevmek bu kadar güzelse, kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir." 
-Şems-i Tebrizi-

Derlediğimiz hikâyelerle gönlünüze aşk tohumlarından oluşan bir köprü kurmak istiyoruz. Bunu yaparken de; sizi canınızdan bezdiren sorunları bir tarafa bırakarak, ruhunuza nefes aldırmak için aşka dair güzel hikâyelerle baş başa bırakıyoruz. (304 Sayfa)

5) Deniz Keyfinde Hikayeler / Akif Bayrak:



Deniz Keyfinde Hikâyeler boş zamanlarınızda ve tatilde sizi yalnız bırakmayacak, her an elinizin altında bulunduracağınız bir kitap… Okurken sizi dinlendirecek, düşündürecek, düşündürürken yepyeni yollar açacak hikâyeler seçtik. Bu eser, hayatın yaşanmış fakat farkına varılmayan yönünü ruhunuza sabah seheri serinliğiyle birlikte sunacaktır. Ayrıca bu kitap, bakış açınıza renklilik kazandıracak güzel hikâyelerle sunmaya çalıştık.

Yediveren Yayınevi olarak her zaman olduğu gibi kitaplığınızı dolduracak, gelecek nesillerinize miras bırakacağınız seçkin bir edebi eser sunuyoruz. Okuma alışkanlığınız bizimle sürmesi dileğiyle… (304 Sayfa)
Yayın evi: Destek Yayinlari
23,00 €
46,00 €
50 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!