Fr, 19.Apr.2024 - 02:17
Psikoloji ve Felsefe Kitapları

İyileşmenin Dili Seti
Kendi Kendini İyileştirmenin 5 Adımı
(3 Kitap Birarada)

Margaret Ruby
Bilinçli olarak istediğimiz hayatı nasıl yaratabiliriz? 
Duygularımız ve düşünce sistemimiz, sağlığımızla ilgili nasıl bir rol oynuyor? 
Düşünce sistemimizin kaynağı nedir; daha anlamlı, bizi tatmin eden bir yaşam ve iyileşme için bu kaynakları nasıl kullanabiliriz? 

3 Kitap birarada simdi 23.70 Euro yerine sadece 15.90 Euro!..

Setimizdeki Kitaplar:

1) Iyileşmenin Dili / Margaret Ruby:
br> Devrim yaratan bilimsel araştırmalar, duygularımızın ve düşüncelerimizin sağlığımıza ve hayatlarımızın akışına etki edebildiklerini kanıtlıyor. Peki, olumlu bir tavır, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için ihtiyacımız olan tek şeyse, niye daha çok insan daha kısa zamanda bunu başaramıyor? Cevaplar DNA'mızın derinliklerinde yatıyor. Gözlerimizin rengi ve burnumuzun şekliyle birlikte, duygusal kalıpları ve atalarımızın düşüncelerini de kalıtım yoluyla alırız. Ve bu derinlere gömülü kalıplar, başta sağlığımız olmak üzere hayatımızı bizim farkında bile olmadığımız yollardan etkiler. Bu kitap, DNAnızda şifrelenmiş sizi sınırlayan fikirlerinizi kolay bir şekilde bırakmanıza yardımcı olacak enerjisel, duygusal ve titreşimsel boyutta kendi kendimizi iyileştirme tekniklerini anlatıyor. Bu süreçler binlerce insanın çeşitli sorunlardan, duygusal stresten ve sorunlu ilişkilerden tutun, alerjilerden ve hayatı tehdit eden hastalıklardan kurtulmasına yardımcı oluyor. Kendinizi nasıl iyileştireceğinizi, soyunuzdan gelen olumsuz programları nasıl çabucak etkisiz hâle getireceğinizi ve amaçladığınız sağlığa ulaşmanızı sağlayacak olumlu düşünce kalıplarını nasıl etkinleştireceğinizi öğrenmek istiyorsanız, İyileşmenin Dili başucu kitaplarınızdan biri olacaktır. İyileşme, sadece fiziksel, duygusal ve ruhsal dengesizlikleri düzeltmekten ibaret değildir. İyileşme, hayat yolculuğunuzu anlayıp bu yolculuğa devam etme kabiliyetini kazanmaktır.

2) Beslenme Zihinsel Performansınızı Nasıl Etkiler? / Charles Krebs:

Bu kitap, çok karmaşık bir alanı anlaşılır hâle getiriyor. Beslenme konusunda tüm söylenenleri unutun! Bu kitapta, sağlık ve zindelik için doğal beslenmenin, sizi en iyi zihinsel performansınızı sergileyebileceğiniz duruma getirecek bir reçetesini bulacaksınız! Besinlerin bünyeniz üzerindeki etkileri neler? Besin eksiklikleri nelerdir ve nelerden kaynaklanırlar? Hangi vitamin, mineral ve besinler zihinsel performansımızı en iyi duruma getirmenize yardımcı olur? Zihinsel gücünüzü geliştirmek için hangi besin takviyelerini kullanmalısınız? (292 Sayfa) 

3) Renklerin İyileştirici Gücü / Ted Andrews:

Enerjimizi ve Sağlığımızı Renklerle Güçlendiren Basit Teknikler!.. 
Herkes renklerden etkilenir, hem de tahmin edilenden çok daha fazla. Renkler hayatımızın her alanına derinlemesine işlemiştir. Hatta hislerimizi belirtmek için dilimizin önemli bir kısmını bile oluştururlar. Fiziksel açıdan zindeliğimizi, duygularımızı, davranışlarımızı ve hatta ruhani deneyimlerimizi ifade etmek için renklere başvururuz.
Renkler; fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal durumumuzu değiştirmek için kullanılabilir mi? Renklerin enerjisini nasıl kullanabiliriz? Renkler psikolojimizi ne ölçüde etkiler? Renklerin iyileştirme gücü var mıdır? Vücudunuzu gün içinde yaşadığınız olumsuzluklardan renkler ile nasıl arındırabilirsiniz? İçinde bulunduğunuz duruma göre hangi renge ihtiyaç duyduğunuzu nasıl anlarsınız?.. (204 Sayfa)
Yayın evi: Yakamoz Yayinevi
15,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!