Di, 19.Mär.2024 - 05:44
Aile ve Saglik Kitaplari

Kim Demiş Hamile
Kalmak Kolay Diye
(2 Kitap Birarada)
Ebru Destan'ın Kitabı Bu Sette!

Ebru Destan
Bu kitaplar,  yalnızca bebek sahibi olmak isteyen kadınlar için yazılmadı.
Hayalleri olan, isteklerinin peşinden giden, kalbi çocuk için atan herkes için yazıldı.

"Kim Demiş Hamile Kalmak Kolay Diye" setindeki kitaplar, anne adaylarının gizli iç dünyalarını anlatıyor!.. 

2 Kitap birarada 22,10 Euro yerine  simdi 14,90 Euro!..

SETIMIZDEKI ESERLER:

1) Yalnız Değiliz / Ebru Destan :


Aşk, umut, hayal kırıklığı, inanç...
Sevgi, güç, üzüntü, şans...
Hepsini yaşadım hayatımda, anne olma sürecimde.
Sihirli formülleri, tutulmayacak sözleri bir kenara bırak, ben öyle yaptım.
Kitabı okurken belki aklını kurcalayan soruların yanıtını bulacaksın, belki kitabın rehberliğinde kendi yanıtını vereceksin. Her durumda şundan emin ol, bu süreçte yol arkadaşın olacak "Yalnız Değiliz".
Göreceksin, bu kitaptan sonra her şey çok daha kolay olacak. Hazırsan, başlıyoruz!

"Ben ve kızım için yeri hep ayrı olacak bir kadın Ebru Destan. Yıllardır sürdürdüğümüz arkadaşlığımız, dostluğumuz hep derinleşerek bugünlere geldi. Kızım acıyla kıvranırken onun ilacı oldu. Hira 3 aylıkken hemanjiomu olduğunu öğrendik ve o anda o kadar çaresizken doktoru, hastaneyi, her şeyi ayarladı. Ebru'yu Hira da, ben de asla unutmayacağız! Ben de hamilelik sürecinde çok karanlık yollardan geçtim, kolay değildi yaşadıklarım ancak inanmaktan hiç vazgeçmedim. Ebru Destan da kitabında bunu anlatıyor, inanmanın gücünü!"
-Demet Akalın-

"Mucizelerle kesişti hayatımız, konuştuk, dertleştik, güç verdik birbirimize en zor zamanlarda Ebru'yla. Şimdi ne mutlu ki yavrularımızı sağlıkla koklayıp öpebiliyoruz. Bu kitap, yalnız olmadığımızı anlatıyor, hamilelikle ilgili her konuyu, bire bir yaşanmışlıklarla anlatıyor. Ebru'nun hikayesi, tüm kadınların hikayesi aslında. Bunun için mutlaka çok okunacak, çok konuşulacak."
-Çağla Şikel-

"Anne olmak ve bedeni aracılığıyla bir ruhun bu dünyaya gelmesine vesile olmak yaratıcılığın en üst sınırı ve kadını kadın yapan en önemli unsur olsa da günümüz toplumunda bu giderek zorlaşıyor. Dünün doğurgan kadınları bugünün neden hamile kalamadığını anlamaya çalışan kadınlarına dönüştü. Sizce bu bir tesadüf mü? Hiç sanmam. Doğal olmayan hayatlarımızı doğalmış gibi yaşarken aslında neleri kaybetmekte olduğumuzun farkında değiliz. Bu kitap anne olmak isteyen ama bir türlü olamayan kadınlara yalnız olmadıklarını hatırlatıyor. Yalnız olmadıklarını ve ne yapmaları gerektiğini... Anne olmak isteyen her kadın okumalı..."
-Başak Sayan- (256 Sayfa)

2) Hamilelik ve Annelik / Ayşe K. Kozansoy :

Kadın olmaktan anne olmaya giden yol, son derece karmaşıktır. Bazen sarsıcı, bazen eğlenceli bir bilinmeze doğru yol alırsınız. Genlerinize işlenmiş, hormonlarla pekiştirilmiş hatta geleneksel bilgilerle donanmış olsanız da duraklar ve evet belki de korkarsınız, tamamen size muhtaç bir bebek ve tamamen değişen bir hayat. Onun beyni, onun kalbi olmaya çalışırsınız. O, artık sizin herşeyinizdir... 

Ayşe K. Kozansoy, hamilelik süreci ve sonrasını keyifli ve akıcı bir üslupla anlatırken; son derece net, işe yarar bilgilerle anne adaylarına güzel bir yol haritası sunuyor. Verdiği bilgilerin güvenilir olmasını ise kendi alanlarında birer uzman olan dört bilim insanıyla sağlıyor. 

Kadın-Doğum alanında Jinekolog Op. Dr. Faiz Sucuoğlu, Psikiyatri dalında Uzman Dr. Abidin Akbirgün, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında Dr. İlkan Hepgüler, Beslenme ve Diyet alanında ise Hidayet Ağören uzmanlıklarıyla kitaba katkıda bulunuyorlar. 

Annelik kaygılarından eşle ilişkilere, estetik kaygılardan doğum korkularına, bebeğinizle ilk gününüzden onunla ilişkilerinize kadar her konuda dürüst ve sıcak bir yaklaşımla adım adım bir serüvene yol alıyorsunuz. 

Anne adaylarının ellerinden bırakmadan keyifle okuyup bilgileneceği başucu kitabı: 'Hamilelik ve Annelik' 

' 'Biiiiir......İki!.. Evet evet! İki çizgi!.. ' İnanamıyorsunuz! Değil mi? Elinizdeki hamilelik testine tekrar tekrar koskocaman gözlerle bakıyorsunuz: 'Evet! İki...iki tane çizgi var! Ve hemen test paketinin içinden çıkan kağıdı titreyen ellerinizle çabucak açıyor ve inanamayan gözlerle bir testinize, bir test kağıdındaki 'İki parallel çizgi = Hamile' yazısına bakıyorsunuz. 'Evet! Doğru! Hamileyim! ' diyorsunuz koskocaman gözlerle! Belki de testi gün ışığına tutup gördüğünüzden tamamen emin olmaya çalışıyorsunuz... Sonra onu bir kenara atıp haberi eşinize nasıl vereceğinizi düşünmeye başlıyorsunuz... Vee bir süre sonra içinizi bir şey kemiriyor... 'Acaba sonuç hala aynı mı? Yoksa bana öyle mi geldi? Off.. Ya değiştiyse? ' derken, koşup testi bıraktığınızı yerden çabucak tekrar alıyorsunuz ve bakıyorsunuz ki o iki çizgi hala orda! Tüm gerçekliğiyle!.." (176 Sayfa)
Yayın evi: Profil Yayinevi
14,90 €
22,10 €
33 % daha ucuz
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!