Do, 18.Apr.2024 - 10:03
Başarı ve Kişisel Gelişim

Mutluluk Oyunu

Tuncer Elmacıoğlu
Mutluluk; insanın iç dünyasında huzur, sevinç duymasıdır. Başka bir deyişle, insanın kendini iyi hissetmesidir.
Kuşkusuz ki insan sürekli mutlu olamaz. Önemli olan ço¤unlukla mutlu olabilmektir. Kendimizi mutlu hissettiğimizde en iyi hâlimizdeyizdir.
Mutluluğumuz arttıkça gözlerimiz, cildimiz, saçlarımız ışlıldayıp parlamaya başlar...
Mutluluk oyunu, mutlu olmayı istemekle başlar. insan bir şeyi çok isterse, bu isteği onun görünüşüne de yansır. Gerçekten mutlu olmak isteyen insan, mutlu insan görüntüsüne bürünür...
“Mutlu musun? ” sorusuna, eğer “Mutsuzum! ”, “Yeteri kadar mutlu değilim! ” veya “Daha fazla mutlu olmak istiyorum! ” diyorsanız, bu kitabı hemen okumaya başlamalısınız.
Elinizdeki kitap, uygulamalı bilgilere dayalı bir başucu kitabıdır. İnsan gücünü teorik bilgilerden çok uygulanabilir bilgilerden alır.
Bu kitaptaki bilgilerin bir kısmını bile hayatınıza uyguladığınız takdirde daha mutlu olacaksınız! .. Her doğan gün insana yepyeni bir hayata başlama fırsatı sunar. Yarın sizin de yeni hayatınızın ilk günü olabilir. Sizleri yarından itibaren mutluluk oyununu oynamaya davet ediyoruz.
(160 Sayfa / Mutluluk Oyunu / Tuncer Elmacıoğlu / Yakamoz Yayınevi / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Yakamoz Yayinevi
6,95 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!