Do, 18.Apr.2024 - 11:36
Film ve Dizi Müzikleri

Seni Seven Ölsün
Film Müzikleri

SENİ SEVEN ÖLSÜN, TÜM MÜZİK MARKETLERDE YERİNİ ALDI! SENİ SEVEN ÖLSÜN FİLM MÜZİKLERİ ALBÜMÜ ÇIKTI!

DERULE’Yİ HİÇ BÖYLE DİNLEMEDİNİZ!..

Son yılların en iddialı komedilerinden " Seni seven ölsün" usta oyuncu kadrosunun yanı sıra, film için özel olarak hazırlanan müzikleriyle de adından uzun bir süre bahsettireceğe benziyor...

Başrollerini Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüsyin Avni Danyal ve Durul Bazan’ın paylaştığı Seni Seven Ölsün filminin orjinal müzikleri, deneyimli ekip Müzikopat tarafından bestelendi. 18 şarkıdan oluşan film müzikleri albümünün iki büyük sürprizi Derule ve Melena.

Karadeniz yöresinin önde gelen eserlerinden Derule, popüler rock grubu Seksendört ün solisti Tuna Velibaşoğlu tarafından film için yeniden düzenlendi ve yorumlandı. Eğlenceli videosuyla da dikkat çeken Derule, ulusal müzik kanallarında en çok istek alan şarkılardan biri oldu.

Diğer yandan, Nayino ve Divane gibi efsane şarkıların bestecisi Yüksel Baltacı, Melena adlı yepyeni eserini, ilk defa kendi yorumuyla dinleyicilerle paylaştı.

Film için yeniden yorumlanan bir diğer eser ise Cilveloy Nanayda... Özgür Oral ın düzenlemelerini yaptığı şarkı, Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden Zeynep Başkan tarafından yorumlandı. Ayrıca Zeynep Başkan, Yüksel Baltacı, Apolas Lermi ve sosyal medya fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu, Trabzon da gerçekleşen çekimlerde yer alarak filme renk kattılar.

Ayrıca, sevilen Pinhani şarkısı "Sevdiğim yanımda uyusun" Ayşegül Kolivar'ın da yer aldığı akustik yorumuyla dinleyicilerle buluşuyor.

Albümdeki Eserler :

Efsane Cilveloy Nanayda - Zeynep Başkan Konum Kavgası Derule – Tuna Velibaşoğlu Tabut Geliyor Pozitif Bakayrum Karadeniz Akşamları  Ölürsen Seni Öldürürüm  Gece Buluşması  Ilgaz ile Bulut  Melena – Yüksel Baltacı  Ilgaz Ekmeği  Kamera Montajı  Eve Dönüş Sevduğum Yanımda Uyusun
Pinhani & Ayşenur Kolivar  Divane - Yüksel Baltacı Holaysa  Horonu  Seni Seven Ölsün
11,90 €
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!