Do, 28.Mär.2024 - 17:06
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Sonbaharda Okunacak Kitaplar
(5 Kitap Birarada)
41,- Euro Tasarruf Edin!

Ayşe Kulin
Bilirsiniz, en güzel aşklar, en güzel sevdalar  sonbaharda yaşanır hep!...

Sonbahar, mevsimlerin en hüzünlüsü, en efkarlısıdır!.. Bu yüzden sonbahar  en güzel şarkıların, en güzel şiirlerin dile geldiği mevsimdir.

Yağmurlu bir sonbahar gününü düşünün!.. Ve bu esnada mis gibi bir kahveye eşlik eden  kitaptan daha güzel ne olabilir?..

Duygu yüklü 5 Kitap birarada!.. 56,10 Euro yerine şimdi  sadece 15,- Euro!.. Setimizdeki her bir kitabın fiyati 3,- Euro'ya geliyor!.. Türk Kitabevi'nin bu kampanyası kaçmaz!..

Setimizdeki Eserler:

1) Handan / Ayşe Kulin :

Yalnız bir kadın mutlu olabilir mi?

"Aşklarını kendileri yaratır, sonra da elleriyle yok mu ederdi bütün kadınlar, yoksa ben mi böyle tuhaftım? Yalnız bir kadın güçlü olabilir miydi? Mutlu olabilir miydi?"

Başına buyruk haliyle; hataları, sevapları, acıları, sakarlıkları, sonsuz içtenlikteki aşkları ve zaaflarıyla hepimizden bir şeyler taşıyan, ama aynı ölçüde özgün, benzersiz bir karakter, Handan… 70'lerin çocuğu Handan, hayatının son derece hassas bir noktasında (yaralı bereli orta yaşında), Halide Edib Adıvar'ın ölümsüz eseri Handan'ın eşliğinde bir keşif, bir hesaplaşma yolculuğuna çıkmaya zorlanır. Bu yolculuk ki aşklar, aldatmalar, aldanmalar, ölümler ve entrikalardan geçecek, dahası, İstanbul'un tarihinin en hareketli, en renkli ve en "gazlı" günlerini, hem de tam ortadan kat edecektir…

Ayşe Kulin her güçlüğe, her şarta göğüs geren ve "asla pes etmeyen" bir kadının, Handan'ın sıra dışı, şakrak ve capcanlı hayat mücadelesine davet ediyor okurları... (272) Sayfa)

2) Ezan Vakti Beethoven-Perize  Perîze / Yılmaz Karakoyunlu :

Gecenin ilk karanlığı çökmek üzereydi. 
Perîze okulda piyanonun başında kendinden geçmişçesine Beethoven çalıyordu. Son ölçüleri vurdu ve istediği hazzın doruğuna varmış gibi parmaklarını tuşların üzerinde bıraktı, gözlerini kapadı. Ruhunda yeni değerlerin oluştuğunu ve fırtınaların estiğini görüyordu. 
Bir mutluluk kapısının önünde bekletildiğini ve bu mutluluğa sahip olmanın sınavından geçirildiğini sanıyordu. Bu mutluluğun, eski varlık iddiasıyla çatışabileceği kuşkusunu hissetmeye başladı. 
Bu duyguyu tanımlayamıyor, açıkçası, tanımak istemiyordu. Bir erkeğin hayatında olmanın bütünleyici bütün değerlerini zihninden geçiriyor ve hepsinde kendisi için yeterli sorumluluk ve tahammül olduğuna inanıyordu. 
Bu bütünlük bazen, bölük pörçük dünyasında yerini bulamıyor ve kendisini nereye oturtacağını kestiremiyordu. Karşısında aşılması gereken iki dağ vardı. 
Birinin tepesinde Câvidan bağdaş kurmuştu; kimsenin geçmesine izin vermeyen eşkıya gibi doruklara hükmediyordu. Ötekisinde Haldun, dağın eteğinden ovaya uzayan düzlüğe sehpasını kurmuş bir ressam gibiydi. Ne ovanın bereketini, ne dağın ihtişamını görebiliyordu."
Türkiye'nin yakın tarihinin siyasi ve toplumsal olaylarına özgün anlatımıyla mercek tutan romanların yazarı Yılmaz Karakoyunlu'dan bir aşk romanı. Ezan Vakti Beethoven, Perîze adlı romanıyla bu kez bir ney eşliğinde terennüm eder gibi genç bir kadının gizemli dünyasını açıyor bizlere Karakoyunlu. Yine fonda siyasî ve toplumsal olaylarıyla bir dönemin perde arkası var.
(390 Sayfa)

3) Aşk Hayatım / Zeruya Şalev :

Genç bir kadın,evli,güzel ve entellektüel...Günün birinde babasının bir arkadaşı ile karşılaşıyor ve kendinden çok daha yaşlı bu adamla inanılmaz,coşku dolu bir maceraya başlıyor,tutkulu,şehvetli,yaralayıcı bir macera... (320 Sayfa)

4) Eylülde Gel / Alpay :

Türk pop müziğinin kült isimlerinden Alpay bu kez de anılarıyla gönüllerde iz bırakacak. Kendi deyimiyle çalakalem ve daldan dala konarak yazdığı anılarının her biri adeta birer öykü. Alpay uzun yıllara dayanan müzik serüvenini aktardığı kitabında, haşarılıklarla dolu çocukluk günlerine dönerken okuyucuyu da beraberinde o yıllara götürüyor. Şarkıları gibi derin bir içtenlikle ördüğü anlatısında Yurdatapan kardeşler, Atatürk’ün silah arkadaşlarından Hüsrev Gerede, yakın arkadaşlarından Murat Sungar, Abdi İpekçi, Fecri Ebcioğlu gibi pek çok ünlüye de rastlıyoruz. 
Müzik hayatının başlangıcında yıllarca hiç fotoğraf çektirmeyen ve yalnız sesiyle tanınmanın zevkini doyasıya çıkaran Alpay, daha sonra basına dedikodu malzemesi oluşunu, izlerini hâlâ taşıdığı aşkları, Kim Novak’a tıpatıp benzeyen Carmen’le Madrid-İstanbul hattında yaşadıklarını ve hiç tüketmediği haşarılıklarını çok keyifli bir dille aktarıyor. Çorapçılıktan kulüpçülüğe sayısız işe girip çıkan Alpay, “Keşke gerçek bir yazar olabilseydim” diyor; ne var ki çocukluğunu hiç yitirmeyen ünlü şarkıcının anıları gerçek bir yazara taş çıkartıyor... (296 Sayfa)

5) Solan Ümit / Kerime Nadir :

Aşk romanlarının unutulmaz kalemi Kerime Nadir bu romanında, aşkın cinsellikle yer değiştirdiği günümüzde örneğine pek rastlanmayan bir "karasevda"yı anlatıyor. Konusu, İkinci Dünya Savaşı’nı ancak radyolardan dinleyerek yaşayan İstanbul’un Boğaziçi kıyılarında geçen "Solan Ümit", Türkiye’nin "Radyo Günleri"ne de ayna tutuyor... (120 Sayfa)
Yayın evi: Everest
15,00 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!