Di, 07.Mai.2024 - 09:59
* MÜZIK CD

Masal
Hüseyin Delen

Ülkemizin önemli Klarnet ustalarından Hüseyin Delen’in ilk enstrumental albümü MASAL, Poll Production by Polat Yağcı markası ile müzik marketlerdeki yerini aldı.
Sezen Aksu, Volkan Konak, Funda Arar ve Hande Yener gibi sanatçılarımıza sahnede klarneti ile eşlik eden Hüseyin Delen, Yurtiçindeki birçok konserin yanı sıra, Yurt dışında Fransa, Hollanda, Almanya, İsviçre ve Rusya gibi ülkelerde, çeşitli sanat etkinlikleri ve festivaller çerçevesinde düzenlenen birçok caz konserinde de önemli sanatçılarla birlikte sahne aldı.

Klarnete nefesiyle hayat veren Hüseyin Delen, albümündeki hit olmuş şarkıları ile, dinleyicilerini klarnetin büyülü dünyasına götürerek hem eğlenceyi hem hüznü bir arada yaşatıyor.
Toplam 12 eserden oluşan MASAL albümündeki eserlerin yedisi Hüseyin Delen’ e ait.
Diğer eserler ise, yıllardır dillerden düşmeyen Cem Karaca’ dan “ Tamirci Çırağı ”, Burhan Bayar’ dan “ Mutlu Ol Yeter “ Febyo Taşel’den “ Yak Gel “, Funda Arar’dan “ Seni Düşünürüm “ ve Kıraç’tan “ Avutma Beni .
Albümün düzenlemeleri Kıraç, Febyo Taşel, Eser Taşkıran ve Hüseyin Delen tarafından yapıldı.
Albüm kayıtları Bomonti Müzik stüdyolarında, Mix ve Masteringleri Hasan Umut Önder tarafından yapıldı.

Albümdeki Eserler
Büyük Aşk Tamirci Çırağı Hüzün Balkan Mutlu Ol Yeter Masal Yak Gel Cennet Bahçesi Seni Düşünürüm Meraleyna Avutma Beni Aşk
ISBN: 8699466000215
Yayın evi: Poll Production
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!